Funderingar?
Kontakta oss:
Tel: 0300-566 400
[email protected]

Om Structurgruppen

Structurgruppen är en totalleverantör av komponenter och kompletta system inom området industriell elvärme. Vi arbetar från watt till megawatt, från en styck till storserie och lämnar aldrig ett problem utan ett seriöst försök att finna en lösning . Vi håller till i Kungsbacka strax söder om Göteborg.

Plastindustri
Vi har god lagerhållning av noselement i mässing, högbelastade värmepatroner, termoelement, keramiska infraelement och temperaturregulatorer. Vi tar fram bandelement i mikanit eller keramik enligt era önskemål.

Processindustri
Vi tar fram och levererar kompletta system för vätske eller gasuppvärmning samt värmekabel, Ex-klassificerat och korrosionsbeständigt i de flesta material, högspänning mm. Vi tillverkar styrskåp för temperaturstyrning av alla typer av värmare.

Verkstadsindustri
Vi levererar element för ytbehandlingsbad, maskinuppvärmning, komponenter till kundspecifika produkter och fungerar som underleverantör av skräddarsydda delkomponenter. Konsulter: Vi har ett mycket stort kunnande inom vårt område och står gärna till tjänst med upplysningar och underlag om våra produkter och om elektrisk uppvärmning i allmänhet.

Historik
Sedan 1979 har vi projekterat, utvecklat och levererat värmeprodukter till i princip alla segment inom den Europeiska marknaden, vilket har gett oss en bred erfarenhet och kunskap för att lösa kunders värmebehov på bästa sätt. Sedan 2012 ingår vi i NIBE Industrier AB, vilket breddat våra möjligheter och gjort oss än mer konkurrenskraftiga i både smått och stort. Vi är och förblir den rätta samarbetspartnern vare sig Ni behöver ett komplett nytt värmesystem till Er industri, en reservdel till befintlig anläggning eller ren konsultation. 


logo
NIBE Group Member

Kontakta oss

Magasinsgatan 8C
434 37 Kungsbacka

Tel: 0300-566 400
Fax: 0300-566 439
[email protected]