OM STRUCTURGRUPPEN
Företaget med en bred erfarenhet och kunskap om att lösa kunders behov på bästa sätt

Kvalitet från Structurgruppen garanterar effekten

Kvalitet, kunskap och support är de tre viktigaste parametrarna för dagens industriföretag.

Sedan 1979 har vi projekterat, utvecklat och levererat värmeproduker till i princip alla segment inom den europeiska marknaden, vilket har gett oss en bred erfarenhet och kunskap om att lösa kunders behov på bästa sätt.

Structurgruppens fördelar:

  • Beprövad och erkänd hög kvalitet
  • Support och kompetens
  • Brett standardsortiment på lager med korta leveranstider
  • Korta leveranstider även på skräddarsydda produkter
  • Konkurrenskraftiga

Var sig Ni behöver ett komplett nytt värmesystem till Er industri, en reservdel till befintlig anläggning eller ren konsulation, är vi rätt samarbetspartner. Vi tar fram en lösning som passar Er. Våra duktiga konstruktörer anpassar komponenten till kundens applikation. 

Vi finns självklart till hands även efter det att Er elvärmeutrustning är installerad - för reservkomponenter, service och experthjälp i den omfattning som önskas.

Om Structurgruppen AB

Sedan 1979 har vi projekterat, utvecklat och levererat värmeproduker till i princip alla segment inom den europeiska marknaden, vilket har gett oss en bred erfarenhet och kunskap om att lösa kunders behov på bästa sätt. När ni behöver ett komplett nytt värmesystem till er industri, en reservdel till befintlig anläggning eller ren konsulation, är vi rätt samarbetspartner.

NIBE Group Member

Kontakta oss

Magasinsgatan 8C
434 37 Kungsbacka

+46 (0)300-566 400
[email protected]