TJÄNSTER

Våra tjänster

Förutom det stora urvalet av produkter så kan vi även erbjuda flera tjänster.

Här är några exempel:

Service

Vi utför service på de allra flesta typer av värmeprodukter både på plats hos kund och i vår verkstad.

Når ni inte önskad temperatur, fluktuerar temperaturen för mycket, går värmeelementen sönder för ofta, har ni trasiga element som behövs bytas? Då är vi rätt partner att kontakta för att få hjälp!

Hetoljesystem & Hetvattensystem

För Hetoljesystem och Hetvattensystem har vi ett färdigt servicekoncept som visat sig mycket uppskattat hos kunderna.

Kontakta oss gärna för mer information eller konsultation!

Utredning

På plats hos kund eller i vår verkstad / labb kan vi utreda problem, behov, konsekvens m.m. för kundens produkt och/eller applikation.

Vi kan även verifiera teoretiska beräkningar genom fysiska tester.

Det kan vara allt från att utreda varför en trasig produkt har gått sönder till om ett speciellt material går att värma med en annorlunda teknik.

Vi åtar oss också uppdrag att på plats hos kund mäta upp befintliga maskiner och skapa underlag till reservelement och/eller passande isoleringsmattor.

Projektering / Projektledning

Vi tar ofta ett helhetsansvar för projektering och leverans av större system som t.ex. Hetoljesystem eller Belastningsmotstånd bara för att nämna några exempel.

Handledare / Supervisor

Kunder som vill ha stöd vid installation av elvärmeprodukter anlitar oss som handledare.

Ett exempel kan vara installation av värmekabel där vi börjar med att utbilda de som ska installera inför installationen, är med under installationen och avsluter med att testa och dokumentera efter installationen.

Utbildning

Utbildning inom elvärmeprodukter, olika tekniker, installation och felsökning är några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Kontakta oss gärna för mer information eller konsultation!

Om Structurgruppen AB

Sedan 1979 har vi projekterat, utvecklat och levererat värmeproduker till i princip alla segment inom den europeiska marknaden, vilket har gett oss en bred erfarenhet och kunskap om att lösa kunders behov på bästa sätt. När ni behöver ett komplett nytt värmesystem till er industri, en reservdel till befintlig anläggning eller ren konsulation, är vi rätt samarbetspartner.

NIBE Group Member

Kontakta oss

Magasinsgatan 8C
434 37 Kungsbacka

+46 (0)300-566 400
[email protected]